KAMADO BARBEKÜ İLE MUCİZE LEZZETLER YARATIN...
Kamado 3000 yıldan fazla süredir geleneksel olarak Çin ve Japonya'da yemek pişirmek, tütsülemek, fırınlamak ve ızgara yapmak için kullanılmaktadır. Özel tasarımıyla doğal mangal kömürünün dumanını hapsederek lezzetli mangallar yapmanıza olanak sağlayacak.
En büyük özelliği ısı tutma ve hapsetmesidir. Bir kamado, ısı tutma ve kömür verimliliği nedeniyle 15 saat kadar pişirilebilir. Sorunsuz bir şekilde bütün gece tütsüleme yapabilirsiniz. Ayrıca, bir kamado size, ızgara,fırınlama, tütsüleme, pizza ve ekmek yapımı, pişirme vb sunabilir çok fonksiyonlu bir ızgaradır.
Belki de seramik yapımı kamado'nun yanma sırasında çatlayabileceğinden endişe ediyorsunuz. Modern seramik teknolojisi ile aşırı ısı ve soğukluğa dayanabilir. Hatta soğuk suyun odun kömürü yakan kamadoya döküldüğü, ancak hiç çatlama olmadığı testler yapılmıştır. 1. 2 inç kalınlığındaki seramik, içerideki ısıyı iyi yalıtılmış hale getirir. Üst havalandırma ve alt havalandırma kombinasyonu hava akışını sıcaklığı kontrol etmeyi kolaylaştırır. Ve içerideki sıcaklık sabit seviyede tutulabilir.